esquella
L'Esquella és molt més que una cursa de muntanya. És compartir la passió que sentim per la natura. És amistat, rauxa, solidaritat i esforç. Es competir i passar-nos-ho bé alhora. És una crida que llancem al mon per ajudar a fer-lo millor...
És un somni que tu fas realitat.
--
MOUNTAIN ADDICTED

Segueix-nos

 
Pardines, 27-07-2019

L’Esquella clàssica

Ultraexigencia i diversió en estat pur

L’Esquella clàssica

Info

L’Esquella clàssica és la cursa que no et pots perdre del mes de Juliol als Pirineus!  Des de la primera edició, i ja en van 6, es manté l’essència intacta a Pardines durant els 26,5 Km i +2.550 m de desnivell positiu. 

Ultraexigència en estat pur, oferim als #mountainadicted una experiència única entre corriols, tarteres i pics emblemàtics com el Taga o PuigEstela!

Un dia en el que es viu una posta de sol diferent, a més de 2.000m, i on el poble acull cadascuna de les petjades dels corredors com si fos seva! Més de 300 voluntaris vetllen i treballen perquè l’Esquella de Pardines sigui la cursa que ha d’estar marcada en el teu calendari!

Volem que l’Esquella de Pardines sigui la festa de la muntanya, és per això que amenitzarem el dia amb música i festa per tots i durant tot el recorregut.

Vine a Pardines a córrer l’Esquella! No et deixarà indiferent!

Resultats
Info
Category:
Location: Pardines, Girona
Date: 27 July, 2019
Duration: 1 Day
Distància: 26,50 Km
Desnivell: +2.550 m
Dificultat: Alta
Sortida: 16:00h
Durada: 7 hores